MENU

Google: Ανεπαρκές το wi-fi σε νέο κτίριο για την τεχνητή νοημοσύνη

Που οφείλεται σύμφωνα με τους εργαζόμενους

Τα νέα γραφεία της Google που προορίζονται για μηχανικούς και σχεδιαστές τεχνητής νοημοσύνης, έχουν τα πάντα εκτός από αξιοπρεπές Wi-Fi, σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω.

Ωστόσο, ορισμένοι λένε ότι θα ήθελαν οι καινοτομίες να περιλάμβαναν αξιοπρεπές Wi-Fi.

Το κτίριο «Bay View», που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της μονάδας Alphabet Mountain View, στην Καλιφόρνια, εδώ και μήνες προσφέρει από ακατάλληλο ή, στην καλύτερη περίπτωση, ανεπαρκές Wi-Fi.

Οι χώροι εργασίας δεν λειτουργούν καλά για ομάδες που ασχολούνται με φορητούς υπολογιστές, καθώς οι εργαζόμενοι πρέπει να συνδέσουν καλώδια ethernet στα γραφεία τους για να έχουν συνεπή υπηρεσία Διαδικτύου.

Κάποιοι αντεπεξέρχονται χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους ως hotspot.

Η Google διαφήμιζε τις καινοτομίες στο πρώτο κτίριο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου για να επικεντρωθεί στο έργο της ανάδειξης της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης.

Ο κολοσσός τεχνολογίας προώθησε το νέο κτίριο σε ένα γυαλιστερό βιβλίο 229 σελίδων, που τονίζει τα σύγχρονα χαρακτηριστικά του, όπως το «Googley interiors» και «ένα περιβάλλον όπου όλοι έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι».

Ωστόσο, εκπρόσωπος επιβεβαίωσε το πρόβλημα. Τόνισε ότι η εταιρία. «έκανε αρκετές βελτιώσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα» και η εταιρεία ήλπιζε να το έχει επιδιορθώσει.

Όπως και άλλοι, μίλησε στο Reuters υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή η Google δεν τους έχει εξουσιοδοτήσει να μιλήσουν για τις συνθήκες εργασίας.

Σε ορισμένους δόθηκαν πρόσφατα νέοι φορητοί υπολογιστές με πιο ισχυρά τσιπ Wi-Fi.

Η Google δεν έχει αποκαλύψει δημόσια τους λόγους για τα προβλήματα Wi-Fi, αλλά οι εργαζόμενοι λένε ότι η επιβλητική στέγη του κτιρίου 600.000 τετραγωνικών ποδιών “καταπίνει ευρυζωνικές συνδέσεις όπως το Τρίγωνο των Βερμούδων”.

Σχετικά Άρθρα