MENU

Ξανά στις ράγες το πολυτελές Eastern & Oriental Express

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, το Eastern & Oriental Express, το οποίο εκμεταλλεύεται η πολυτελής ταξιδιωτική εταιρεία Belmond επιστρέφει στις ράγες.

Το πολυτελές τρένο λειτουργεί στη Νοτιοανατολική Ασία από το 1993, όταν άρχισε να μεταφέρει ταξιδιώτες μεταξύ Σιγκαπούρης και Μπανγκόκ.

Οι αλλαγές

Ωστόσο, πολλά βασικά στοιχεία για το τρένο έχουν αλλάξει, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής του. Η διαδρομή προς Ταϊλάνδη αντικαθίσταται από δύο νέα ταξίδια, τα οποία ξεκινούν και τελειώνουν στη Σιγκαπούρη και εξερευνούν διαφορετικές πλευρές της Μαλαισίας.

Ο κ. Arnaud Champenois, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Belmond, τόνισε στο CNBC ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι ταξιδιώτες έχουν αλλάξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τις ταξιδιωτικές συνήθειές τους.

Τα νέα δρομολόγια είναι εποχιακά, με το «Essence of Malaysia» να εκτελείται από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο και το «Wild Malaysia» από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο.

Επιπλέον στο τρένο έγινε εκτεταμένη ανακαίνιση, από το εσωτερικό της καμπίνας μέχρι το φαγητό. εμπνευσμένη από τη Μαλαισία.

Το κόστος
Οι τιμές για ταξίδια τεσσάρων ημερών και τριών διανυκτερεύσεων ξεκινούν από 3.410 δολ ανά άτομο, το οποίο περιλαμβάνει γεύματα, ποτά και προγραμματισμένες δραστηριότητες.

Το ποσό είναι μικρότερο συγκριτικά με άλλα τρένα που χρησιμοποιούν το όνομα “Orient Express”, συμπεριλαμβανομένου του Belmond’s Venice Simplon-Orient-Express, το οποίο εκτελεί δρομολόγια στην Ευρώπη από το 1982. Οι τιμές ξεκινούν από 4.430 δολ ανά άτομο.

Σχετικά Άρθρα