MENU

Επανέρχεται από σήμερα (21/10) η σιδηροδρομική σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΣΕ και της Hellenic Train

Από σήμερα (21/10) άρχισε να πραγματοποιείται ξανά, μετά από απουσία ετών, το σιδηροδρομικό δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα – Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΣΕ και της Hellenic Train, τα σιδηροδρομικά επιβατικά δρομολόγια στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα – Αλεξανδρούπολη, ξεκινούν κατόπιν αποκατάστασης γραμμής και εξασφάλισης της κυκλοφορίας από τον Διαχειριστή Υποδομής Ο.Σ.Ε, ενώ τα προγραμματισμένα δρομολόγια έχουν ως εξής:

  • Η αμαξοστοιχία 1680 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 05:15 με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 06:53
  • Η αμαξοστοιχία 1681 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 07:10 με τελικό προορισμό στην Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 09:11
  • Η αμαξοστοιχία 1682 θα αναχωρεί από την Αλεξανδρούπολη (Λιμάνι) στις 15:20 με τελικό προορισμό την Ορεστιάδα στις 17:13. Το τμήμα Ορεστιάδα – Ορμένιο υποκαθίσταται με λεωφορείο.
  • Η αμαξοστοιχία 1683 θα αναχωρεί από την Ορεστιάδα στις 18:49 με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη (κεντρικός) στις 20:35. Το τμήμα Ορμένιο – Ορεστιάδα υποκαθίσταται με λεωφορείο.

Στο τμήμα μεταξύ Ορεστιάδα – Ορμένιο – Ορεστιάδα τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες που επέλεγαν έως τώρα το τρένο ως μέσο μεταφοράς στο νομό Έβρο μετακινούνταν με λεωφορεία της Hellenic Train.

Σχετικά Άρθρα