MENU

Ο απόλυτος οδηγός για να διαπραγματευτείτε υψηλότερο μισθό

Χρήσιμα τρικ και συμβουλές

Οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι δυσαρεστημένοι με τον μισθό τους, ωστόσο η πλειονότητα αναφέρει ότι δεν διαπραγματεύτηκε αύξηση αποδοχών την τελευταία φορά που βρήκε μια νέα δουλειά.

Η διαπραγμάτευση του μισθού είναι τρομακτική και μπορεί να προκαλέσει αισθήματα ενοχής και ανασφάλειας, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι επαγγελματίες σε κάθε επίπεδο καριέρας για να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Το CNBC Make It επιδιώκει να αλλάξει τη δυναμική δίνοντας στους εργαζόμενους τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να ζητήσουν αύξηση στην τρέχουσα εργασία τους ή να διαπραγματευτούν μεγαλύτερο μισθό σε μια νέα.

Ένα νέο διαδικτυακό μάθημα, Πώς να διαπραγματευτείτε έναν υψηλότερο μισθό, ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου. Θα έχετε πρόσβαση σε 90 λεπτά εκπαιδευτικών μαθημάτων βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε ανά πάσα στιγμή, καθώς και σε ένα συνοδευτικό βιβλίο εργασίας με ασκήσεις, παραδείγματα και σενάρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ψάχνετε για μια νέα δουλειά και θέλετε βοήθεια για να κατανοήσετε πώς να ορίσετε τον μισθό-στόχο σας και τον καλύτερο τρόπο για να συζητήσετε τις αμοιβές στη διαδικασία της συνέντευξης;

  • Σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση στη δουλειά και θέλετε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
  • Είστε περίεργοι για το πώς οι εταιρείες ορίζουν τα ποσοστά αμοιβής και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα;

Τι θα σας διδάξει το μισθολογικό μας πρόγραμμα

  • Πώς οι εταιρείες καθορίζουν τις αμοιβές για τους υπαλλήλους τους
  • Πώς να ερευνήσετε τα επίπεδα μισθών και να προετοιμαστείτε για τη συνομιλία
  • Ακριβώς τι να πεις και τι όχι
  • Συμβουλές για τη γλώσσα του σώματος και πώς να ρυθμίσετε τα συναισθήματά σας
  • Πώς να δημιουργήσετε μια αντιπροσφορά και να χρησιμοποιήσετε μια ανταγωνιστική προσφορά

Τι παίρνετε

  • 90 λεπτά εκπαιδευτικού περιεχομένου βίντεο χωρισμένο σε εύπεπτα μαθήματα
  • Ένα βιβλίο εργασίας με δυνατότητα λήψης με πρόσθετες ασκήσεις, παραδείγματα και σενάρια
  • Άμεση πρόσβαση για παρακολούθηση και ανάγνωση με τον δικό σας ρυθμό, όποτε θέλετε
    Η ομάδα των έμπιστων εκπαιδευτών μας
  • Θα μάθετε από την οικοδέσποινα Hanna Howard, την ανώτερη συντάκτρια του CNBC Make It για κάλυψη σταδιοδρομίας και στο χώρο εργασίας, καθώς και από ειδικούς εκπαιδευτές:

    Τη Farah Sharghi, τεχνικό προσλήψεων και προπονήτρια καριέρας που έχει εργαστεί ως ειδικός στην απόκτηση ταλέντων για τις Google, Lyft, Uber, TikTok και The New York Times, και μοιράζεται τις συμβουλές της στο YouTube, το Instagram και το TikTok.
  • Τη Michelle Greenberg-Kobrin, δικηγόρο, καθηγήτρια στη Νομική Σχολή Cardozo και επίκουρη καθηγήτρια στη Νομική Σχολή της Κολούμπια, όπου διδάσκει ένα μάθημα για τις διαπραγματεύσεις.
  • Τον Nolan Church, Διευθύνοντα Σύμβουλο του πόρου δεδομένων μισθών FairComp, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας προσλήψεων Continuum και πρώην υπεύθυνος προσλήψεων της Google και επικεφαλής ταλέντων στο DoorDash.

Αναλάβετε τη σταδιοδρομία σας με το Πώς να διαπραγματευτείτε έναν υψηλότερο μισθό για να κατακτήσετε την τέχνη και την επιστήμη του να ζητάτε αυτό που σας αξίζει και να το αποκτήσετε πραγματικά.

Σχετικά Άρθρα