MENU

Συνεχίζεται το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων στο Μαρούσι

Λαμβάνει χώρα σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες και έχει τριετή διάρκεια

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το έργο “Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών” στον Δήμο Αμαρουσίου.

Λαμβάνει χώρα σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες του Αμαρουσίου, έχει τριετή διάρκεια και αφορά σε δρόμους οι οποίοι έχουν υποστεί καθιζήσεις και εκτεταμένες επιφανειακές φθορές που προκλήθηκαν από τοπικές εκσκαφές των δικτύων των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας.

Η πόλη καθημερινά γίνεται περισσότερο ασφαλής, τονίζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε σχετική δήλωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει “Το έργο αυτό της Ανακατασκευής και Συντήρησης Οδών, σε συνδυασμό με το άλλο μεγάλο έργο Διανοίξεων Οδών, 168 στον αριθμό, και των σημειακών ή/ και γενικών αναπλάσεων, μεταμορφώνουν την πόλη μας, βελτιώνουν την ασφάλεια πεζών και οδηγών, δημιουργούν προϋποθέσεις πραγματικά βιώσιμης αστικής ανάπτυξης σε συνθήκες όμοιες σύγχρονων ευρωπαϊκών προαστίων.

Η επιτυχία του ριζικού οικονομικού νοικοκυρέματος, που ξεκινήσαμε το 2019, ήταν η αρχή όλων. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε να παραχθεί ένα πολυδιάστατο έργο.

Με σχέδιο και προσήλωση, καθημερινά, φτιάχνουμε το Μαρούσι της Νέας Εποχής, φροντίζουμε το Μαρούσι που αγαπούμε. Υποσχεθήκαμε πως η πόλη μας θα πάει Ψηλά, ακόμη πιο Ψηλά!”.

Σχετικά Άρθρα