MENU

Προσωρινοί πίνακες του ΑΣΕΠ που προκύπτουν από την προκήρυξη 13Κ/2021

Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της μεγάλης προκήρυξης των δήμων για 129 θέσεις - Από 12 έως 21 Οκτώβρη οι ενστάσεις

Το Α.Σ.Ε.Π προχώρησε σήμερα στην έκδοση των προσωρινών πινάκων κατάταξης διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων για 129 θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού αορίστου χρόνου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων- ειδικοτήτων, σε Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Μετά από ενδελεχή έλεγχο (προσόντα, κριτήρια και ιδιότητες των επιλαχόντων, Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, υποβολή δικαιολογητικών, σειρά κατάταξης στους πίνακες) πραγματοποιήθηκε η κατάρτιση των πινάκων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Οι απορριφθέντες υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ), ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
Οι υποψήφιοι ειδικών κατηγοριών δεδομένων βλέπουν τα στοιχεία ταυτοποίησής τους με αστερίσκους, ενώ πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο όσοι υποψήφιοι συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Οι ενστάσεις

Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές από τις 12 Οκτώβρη (8:00) έως τις 21 του ίδιου μήνα (14:00) και αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας την εξής διαδρομή:
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες —> ΕΝΣΤΑΣΗ.

Για να εξεταστεί η ένσταση απαιτείται το παράβολο των 20 ευρώ. Το συγκεκριμένο παράβολο μπορεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να υποβάλλει αρχικά μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) κι έπειτα μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Σχετικά Άρθρα