MENU

Έργα αναβάθμισης και ανακαίνισης ύψους 1,26 εκατ. ευρώ στο νοσοκομείο Παίδων

Υπόδειγμα το «Αγία Σοφία» για τον τρόπο λειτουργίας του ΕΣΥ, τόνισε ο πρωθυπουργός

Την άποψη ότι το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία, διατύπωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή του (10/10) επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου.

Στην εν λόγω υποδομή υλοποιούνται έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης ύψους 1,26 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος για την κατασκευή πρότυπων ΤΕΠ και την αναβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας.

«Πιστεύω ότι όποιος επισκεφθεί αυτά τα νέα τμήματα, αλλά και τους υπόλοιπους ορόφους και τις υποδομές του νοσοκομείου, θα διαπιστώσει πια ότι το νοσοκομείο αυτό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία. Ένα νοσοκομείο το οποίο περιθάλπει τους μικρούς μας φίλους πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια και παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι «το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλάζει» και πρόσθεσε πως «κατ’ εξοχήν το νοσοκομείο “Αγία Σοφία” είναι ένα υπόδειγμα του πώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας μπορεί να συνεργαστεί με τον ιδιωτικό τομέα για να μπορέσει να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές και γονείς παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους.
 

Σχετικά Άρθρα