MENU

Στην ΚΕΔΕ προσφεύγει η ΑΔΕΔΥ για το στεγαστικό πρόβλημα των δημοσίων υπαλλήλων

Ζητά τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την εύρεση στέγης

Το οξυμένο πρόβλημα της στέγης που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, ιδιαίτερα οι νεοδιόριστοι και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, απασχόλησε σνάντηση αντιπροσωπείας της ΑΔΕΔΥ με το προεδρείο της ΚΕΔΕ.

Η αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ την ανάδειξη του θέματος και τη βοήθειά της στην αντιμετώπισή του ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας, όπου υπάρχουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εξεύρεσης στέγης. Επίσης, ζήτησε να ληφθεί απόφαση για το θέμα από το προεδρείο της ΚΕΔΕ.

Το θέμα έχει τεθεί στον πρωθυπουργός, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, τονίζοντας την απουσία χρηματοδότησης από πλευράς κυβέρνησης, προκειμένου οι δήμοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Με σειρά δράσεων, που θα πραγματοποιήσει σε περιοχές της χώρας, όπου υπάρχει σοβαρό ζήτημα εξεύρεσης στέγης, θα συνεχίσει την προσπάθεια ανάδειξης του ζητήματος η ΑΔΕΔΥ, με βασικά αιτήματα πραγματικές αυξήσεις μισθών, επιδότηση ενοικίου και συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την εύρεση στέγης και την αξιοποίηση χώρων.

Σχετικά Άρθρα