MENU

Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες της AutohellasHertz στο Autoathina 2024

Όλο το φάσμα υπηρεσιών  της εταιρίας, με έμφαση στο Leasing

Η Autohellas Hertz σας καλεί να ανακαλύψετε τις καινοτόμες υπηρεσίες της στον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό Autoathina 2024, που θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερο της Hertz, θα παρουσιαστεί όλο το φάσμα υπηρεσιών  της εταιρίας, με έμφαση στο Leasing. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Leasing σε βάθος, μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης. Επιπλέον, θα λανσαριστεί επίσημα και η νέα, καινοτόμος εφαρμογή “Hertz Connect”, που υπόσχεται μια διαδραστική και συνδεδεμένη εμπειρία, προσφέροντας αυτοματοποιήσεις και πρωτοποριακά εργαλεία που εξοικονομούν χρόνο, τόσο για τους πελάτες του Hertz Leasing, όσο και για αυτούς που αναζητούν μια προσφορά Leasing στα μέτρα τους.

Παράλληλα, στο περίπτερο της Autohellas Hertz σας περιμένουν ξεχωριστές προσφορές μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτου αποκλειστικά για τους επισκέπτες της Autoathina. Αναζητήστε έναν εκπρόσωπο της Hertz και ανακαλύψτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Σχετικά Άρθρα