MENU

Το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου αλλάζει μορφή – Ξεκινά συντήρηση και ανακαίνιση

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, με 700.000 ευρώ από το ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.

Ξεκινά η αναμόρφωση και ο εκσυγχρονισμός του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου με χρηματοδότηση από το ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ., για την Β’ φάση του έργου.

Την ευθύνη της ανάθεσης έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 700.000 ευρώ (ποσό χωρίς Φ.Π.Α. 564.516 ευρώ). Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου 2024.

Oι παρεμβάσεις στοχεύουν στην αισθητική αναβάθμιση και ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου όσο και στην καλύτερη λειτουργία του με τη δημιουργία νέων χώρων αρχείου λόγω ανεπάρκειας των υφιστάμενων.

Το έργο θα πρέπει να παραδοθεί σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Περιλαμβάνει, επισκευή, συντήρηση και ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου με διαμόρφωση χώρων αρχείων στο υπόγειο (τοιχοποίες, χρωματισμοί, θύρες), κατασκευή W.C. ΑμΕΑ στο ισόγειο και ανακατασκευή 3 W.C., αντικατάσταση μεταλλικών υαλοστασίων με νέα από αλουμίνιο, χρωματισμοί (εσωτερικά κ εξωτερικά), αποξήλωση επένδυσης εξωτερικών βαθμίδων κυρίων εισόδων και εκ νέου επένδυση, επίστρωση δαπέδου Διοικητικού Πρωτοδικείου με πλαστικά πλακίδια PVC, τοποθέτηση μονωτικής μεμβράνης στην ταράτσα του ψυχροστασίου στο ισόγειο ,πλακόστρωση πεζοδρομίων εκατέρωθεν της κεντρικής εισόδου, τοποθέτηση πλατφόρμας για ΑμΕΑ (1 εξωτερικού χώρου και 2 εσωτερικού χώρου ευθείας πορείας και 1 εσωτερικού χώρου τεθλασμένης πορείας) υδραυλική εγκατάσταση, εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων και φωτιστικών ασφαλείας και πυροσβεστήρων.

Σχετικά Άρθρα