MENU

Ξεκινά ο νέος δρόμος από Γρεβενά προς Βασιλίτσα, προϋπολογισμού 17,2 εκατ. ευρώ

Θα ολοκληρωθεί σε ενάμιση χρόνο από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης

Σε ενάμιση χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης, τα Γρεβενά θα διαθέτουν νέο δρόμο που θα συνδέει την πόλη με την Βασιλίτσα.

Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε για νέο οδικό έργο και η δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση Οδικού Δικτύου Γρεβενά – Βασιλίτσας (Αγία Παρασκευή – Βασιλίτσα, αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει, με την ολοκληρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η εκτιμώμενη αξία του έργου με Φ.Π.Α. είναι 17,2 εκατ. ευρώ (αξία χωρίς Φ.Π.Α. 13,87 εκατ. ευρώ). Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2024.

Το έργο αφορά στην βελτίωση της υφιστάμενης Δημοτικής Οδού Αγίας Παρασκευής – Βασιλίτσας – Όρια Νομού Γρεβενών, στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μήκους 19.753 μ.

Περιλαμβάνει βελτιώσεις και ήπιες παρεμβάσεις στην υφιστάμενη χάραξη, ασφαλτόστρωση, κατασκευή γέφυρας, τεχνικών έργων για την απορροή όμβριων υδάτων, τοποθέτηση στηθαίων, σήμανση της οδού και ηλεκτροφωτισμό των κόμβων.

Η διάρκεια του έργου είναι 18 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Πρόκειται για έργο δημόσιων συμβάσεων που χρηματοδοτείται εν όλω ή εν μέρει από τα ταμεία της ΕΕ.

Σχετικά Άρθρα