MENU

Τον προσεχή Δεκέμβριο τα «αποκαλυπτήρια» του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue

Με 129 κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό με την άνεση και την προσοχή στη λεπτομέρεια

Τους πρώτους του επισκέπτες ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Δεκέμβριο του 2024 το Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue, σηματοδοτώντας την είσοδο του brand Hilton Garden Inn στην Ελλάδα.

Το νέο ξενοδοχείο, μέρος του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της Hilton, προκύπτει από την αναδιαμόρφωση του υπάρχοντος LUX&EASY Signature Syggrou 234 του Ομίλου Nova Constructions και αναμένεται να προσφέρει ένα νέο επίπεδο ευελιξίας και άνεσης για διαμονή στην καρδιά της Αθήνας.

Με 129 κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, το Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό με την άνεση και την προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει το brand Hilton Garden Inn. Κάθε χώρος διαθέτει μοντέρνα διακόσμηση, εξασφαλίζοντας έναν άψογο συνδυασμό στυλ και πρακτικότητας τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους ταξιδιώτες αναψυχής.

Το Hilton Garden Inn είναι γνωστό για την παροχή αναβαθμισμένων, προσιτών ξενοδοχείων με έμφαση στην ευκολία και τις σύγχρονες ανέσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν άνετα κρεβάτια, ευρύχωρους χώρους εργασίας και την πιο πρόσφατη τεχνολογία στα δωμάτια. Ο ανανεωμένος χώρος lobby του ξενοδοχείου, ένα χαρακτηριστικό του brand Hilton Garden Inn, θα λειτουργεί ως ένας ζωντανός και φιλόξενος χώρος για τους επισκέπτες, όπου μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να εργαστούν ή απλώς να χαλαρώσουν.

Ένα από τα highlights του ξενοδοχείου είναι το rooftop εστιατόριο και μπαρ στον 6ο όροφο, Rodopou & Beyond. Αυτός ο κομψός χώρος συνδυάζει εκλεπτυσμένη αισθητική με εξαιρετική μεσογειακή και ελληνική κουζίνα. Αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση του Hilton Garden Inn για ζεστή και φιλόξενη εξυπηρέτηση καθώς και προσεγμένες εμπειρίες, αυτός ο χώρος προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για κοινωνικοποίηση και χαλάρωση. Η μεσογειακή και ελληνική κουζίνα συνδυάζονται με μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης απόλαυσης, ενώ η εκπληκτική 360° θέα αποκαλύπτει την ομορφιά της πόλης και της Ακρόπολης, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία που συνδυάζει γεύση, θέα και ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα στον rooftop και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Για τις επαγγελματικές ανάγκες, υπάρχουν δύο αποκλειστικές αίθουσες συνεδρίων με συνολική χωρητικότητα άνω των 170 ατόμων. Οι αίθουσες συνεδρίων είναι πλήρως εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία για να διασφαλίσουν άρτιες, επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ξενοδοχείο παρέχει επίσης ιδιωτική στάθμευση για επιπλέον ευκολία.

Με δέσμευσή για ποιότητα και καινοτομία, το Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue υπόσχεται να γίνει προορισμός πρώτης επιλογής για επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής. Με τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του, τη ζεστή εξυπηρέτηση και τις προσεγμένες ανέσεις, το ξενοδοχείο υπόσχεται μια πιο φωτεινή και άνετη διαμονή στην καρδιά της Αθήνας.

Σχετικά Άρθρα