MENU

Τρένο από Μαδρίτη προς Βαρκελώνη με εισιτήρια μόλις 9 ευρώ – Πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε

Οι πωλήσεις θα διαρκέσουν για μόνο μία ημέρα

Σε όλη την Ευρώπη, οι χώρες επεκτείνουν τα σιδηροδρομικά τους δίκτυα υψηλής ταχύτητας, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να προχωρήσουν πιο μακριά, πιο γρήγορα και, σε πολλές περιπτώσεις, φθηνότερα.

Αυτό συμβαίνει σίγουρα στην Ισπανία, όπου η Ouigo, η γαλλική εταιρεία τρένων που ειδικεύεται στα ταξίδια χαμηλού κόστους, μόλις ανακοίνωσε μια προσφορά 9 ευρώ για εισιτήρια στο δρομολόγιο μεταξύ Μαδρίτης και Βαρκελώνης, με το ταξίδι να διαρκεί μόλις δυόμισι ώρες.

Οι πωλήσεις ξεκινούν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ., μέσω του ιστότοπου Ouigo και θα διαρκέσουν για μία μόνο ημέρα.

Η προσφορά ισχύει και για άλλες στάσεις στη γραμμή, συγκεκριμένα την Ταραγόνα (μια παραθαλάσσια πόλη με εντυπωσιακά ρωμαϊκά ερείπια) και τη Σαραγόσα, την πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, φημισμένη για τη μπαρόκ βασιλική της με θέα στον ποταμό Έβρο.

Είτε θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα για πιο ζεστά κλίματα αυτόν τον χειμώνα είτε θα προτιμούσατε να περιμένετε μέχρι την επόμενη άνοιξη, είστε τυχεροί, καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσφορά για εισιτήρια μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Σχετικά Άρθρα