MENU

Νέο Apple Shop στο Σύνταγμα: Τα Public το γιόρτασαν με το μεγαλύτερο street party!

Το event συνοδεύτηκε από limited προσφορές σε προϊόντα Apple

Ένα μοναδικό, street party γεμάτο μουσική και εκπλήξεις είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου με αφορμή τα εγκαίνια του νέου shop-in-shop Apple Shop. Παράλληλα, το event πρόσφερε στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συσκευή, Iphone 16. Το event συνοδεύτηκε από limited προσφορές σε προϊόντα Apple και μοναδικές εκπλήξεις για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

 Το απόγευμα της Παρασκευής μετατράπηκε σε ένα αληθινό street party με live performance απο τον Hawk και τους Street Outdoors, που ανέβασε τον παλμό στο κέντρο της Αθήνας, γιορτάζοντας τα εγκαίνια του νέου  Apple Shop, του μεγαλύτερου shop-in-shop εντός καταστήματος Public με πάνω από 500 επισκέπτες! Mε συνολική επιφάνεια 60τ.μ., το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει στο κοινό τις νέες καινοτομίες που φέρουν την υπογραφή της Apple! Το καινούριο Apple Shop είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα αγαπημένα προϊόντα της Apple, από iPhone και iPadMacBookiMacApple Watch και AirPods, καθώς και τα πιο hot αξεσουάρ, με τη νέα σειρά iPhone 16 να είναι το μεγάλο highlight του οικοσυστήματος.

Παρουσιάστρια του event ήταν η μουσική παραγωγός Ευαγγελία Τσιορλίδα, η οποία έδινε τον ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και ενημέρωνε το κοινό για τις limited προσφορές που είχαν ετοιμάσει τα Public. Μια βραδιά γεμάτη με live performances από τον Hawk, ο οποίος μετρά εκατομμύρια streams στο Spotify και πολλά hits,  και από τους  Street Outdoors Soundsystem γνωστούς για τα mobile parties που διοργανώνουν.

 Τα Public απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι ξέρουν, όπως κανένας άλλος, να διοργανώνουν κορυφαία τεχνολογικά events για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Σχετικά Άρθρα