MENU

Η ΜΕΤΚΑ εξαγόρασε το 100% της  ΜΤ ΑΤΕ που εξειδικεύεται στα περιβαλλοντικά έργα

Η κατασκευαστική του Ομίλου Μυτιληναίου επεκτείνεται και στον κλάδο των αποβλήτων

Η ΜΕΤΚΑ του ομίλου Μυτιλιναίου εξαγόρασε πλήρως την κατασκευαστική ΜΤ Α.Τ.Ε., επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητές της και σε περιβαλλοντικά έργα.

Η εξαγορά γνωστοποιήθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία αναφέρει σε σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της ότι, της γνωστοποιήθηκε η συγκέντρωση η οποία θα οδηγήσει στην απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρεία με την επωνυμία «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΤΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ» επί της εταιρείας με την επωνυμία «Μ.Τ. ΑΝΩΝΥΜΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΛΑΤΟΜΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΜΤ Α.Τ.Ε.» .

Σχετικοί οικονομικοί κλάδοι της γνωστοποιούμενης συγκέντρωσης είναι ο κλάδος των κατασκευών και ο κλάδος των αποβλήτων.

Η ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ επικεντρώνεται στον κλάδο των υποδομών και εξειδικεύεται στην κατασκευαστική δραστηριότητα αναλαμβάνοντας έργα υποδομών όπως οδοποιία, κτιριακά έργα, σιδηροδρομικά έργα, λιμενικά έργα κτλ., αλλά και έργα διαχείρισης αποβλήτων.

Η ΜΤ Α.Τ.Ε. δραστηριοποιείται στην ανάληψη και κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων, με ειδίκευση στα περιβαλλοντικά έργα.

Σχετικά Άρθρα