MENU

Ενισχύονται οι εκπαιδευτικές υποδομές του Μυλοποτάμου με ανακαινισμένο νηπιακό σταθμό

Κτιριακές παρεμβάσεις σε πολλά σχολεία του δήμου και μελέτες σε εξέλιξη για νέα έργα

«Κτιριακές παρεμβάσεις σε πολλά σχολεία έχουν ήδη γίνει, ενώ νέες μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη για περαιτέρω έργα», τόνισε ο δήμαρχος Μυλοποτάμου, Γ. Κλάδος, με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου βρεφονηπιακού σταθμού Περάματος, του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Η ανακαίνιση, αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής για τη συνεχή αναβάθμιση των κοινωνικών και εκπαιδευτικών υποδομών του δήμου και ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου, ολοκληρώθηκε από τη νέα δημοτική αρχή, με σκοπό όπως επισήμανε η δημοτική αρχή «όχι μόνο τη δημιουργία ενός ασφαλούς, σύγχρονου και ευχάριστου περιβάλλοντος για τα παιδιά αλλά κυρίως την αύξηση της δυναμικότητας του σταθμού ώστε να εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες».

Ο κ. Κλάδος δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός αλλά και τη δημιουργία νέων κοινωνικών και σχολικών υποδομών του δήμου, επισημαίνοντας τη σημασία της εφαρμογής πολιτικών που στοχεύουν στην επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών αλλά και την ενίσχυση της παιδείας στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα