MENU

Ξεκίνησαν τα έργα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στην παλαιά Ε.Ο. Ηρακλείου-Ρεθύμνου

Έχουν ήδη ασφαλτοστρωθεί πάνω από 15 χλμ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η μεγάλη εργολαβία της Περιφέρειας Κρήτης για την οδική ασφάλεια στην παλαιά εθνική οδό, παρεμβάσεις που αφορούν όλο το νησί.

Αυτοψία στα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στα όρια του Δήμου Μαλεβιζίου, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, μαζί με τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, τους Αντιδημάρχους, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Άρη Σαλούστρο και Καθημερινότητας, Τοπικών Κοινοτήτων, Πρωτογενούς Τομέα & Πρασίνου Δ.Ε. Τυλίσου Φάνη Κοκκινάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δαμάστας Κώστα Μαυράκη και στελέχη της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων.

Σε αυτή τη φάση, εργασίες πραγματοποιούνται στην περιοχή Δροσιάς (Γενή Καβέ).

Έχουν ήδη ασφαλτοστρωθεί πάνω από 15 χιλιόμετρα ξεκινώντας πριν τον οικισμό του Μαράθους και της Δαμάστας μέχρι τα όρια του Δήμου Μαλεβιζίου. Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα Περιβόλια Ρεθύμνου, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες στο τμήμα από την περιοχή του Γαζίου μέχρι το Μάραθος.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα που περιλαμβάνουν αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα, στηθαίων ασφαλείας, φωτισμού και πινακίδων σήμανσης στην παλιά εθνική οδό.

Σχετικά Άρθρα