MENU

Προχωρούν τα Έργα Ανάπτυξης στα Λιμάνια Πανόρμου, Μπαλί και Σισσών στο Ρέθυμνο

Σκοπός η προώθηση έργων υποδομής και βελτίωσης της λειτουργικότητας των λιμανιών

Προχωρούν τα Έργα Ανάπτυξης στα Λιμάνια Πανόρμου, Μπαλί και Σισσών στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο δήμο Μυλοποτάμου όπως αυτό αναδείχθηκε και με την επίσκεψη του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου Βασίλειος Θεοδωράκης με την διευθύντρια του Ταμείου Αθανασία Δασκαλάκη επιθεώρησαν τα λιμάνια Πανόρμου, Μπαλί και Σισσών του δήμου Μυλοποτάμου, συνοδευόμενοι από το δήμαρχο Μυλοποτάμου Γεώργιο Κλάδου, αντιδημάρχους και στελέχη από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα και οι προοπτικές ανάπτυξης των λιμένων, με σκοπό την προώθηση έργων υποδομής και βελτίωσης της λειτουργικότητας των λιμανιών. Το κλιμάκιο επικεντρώθηκε στην πρόοδο των διαδικασιών καθορισμού των χερσαίων ζωνών των λιμένων Πανόρμου, Μπαλί και Σισσών όπου σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μυλοποτάμου και την Κτηματική Υπηρεσία Ρεθύμνου, ολοκληρώθηκαν οι γραμμές χερσαίας ζώνης και απεστάλησαν στα αρμόδια όργανα προς έκφραση γνώμης. Η έκδοση της Απόφασης καθορισμού θα δημοσιευτεί σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Σχετικά Άρθρα