MENU

Δ. Πατρέων: Συνδέονται στο Δίκτυο Αποχέτευσης 7.000 κατοικίες

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων.

Έτσι, θα αναβαθμιστεί περαιτέρω η ποιότητα ζωής και η προστασία του περιβάλλοντος, ενώ η θάλασσα θα γίνει πιο καθαρή για να την απολαμβάνουν όλοι.

Την ανακοίνωση για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, από τις 10 Ιουνίου, για τη σύνδεση στο πολύ μεγάλο και σημαντικό για τις υποδομές της Πάτρας, έργο του δικτύου αποχέτευσης Κοινοτήτων του Δήμου, έκανε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Πρόεδρο και στελέχη της ΔΕΥΑΠ.

Οι περιοχές που θα συνδεθούν είναι οι εξής: Άγιος Βασίλειος, Ρίο, Καστελλόκαμπος, Μποζαΐτικα, Πλαζ, Αγυιά (Μέσα και Έξω), Ροΐτικα, Μονοδένδρι και Βραχνέικα. Οι συνδέσεις θα ξεκινήσουν από το Φθινόπωρο, με στόχο το έργο να περατωθεί και να αρχίσει η πιλοτική του λειτουργία εντός του έτους.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ για την συμβολή τους και την προσφορά τους στο να γίνει το τεράστιο αυτό έργο της αποχέτευσης, το οποίο θα συνεχιστεί σε επόμενη φάση και για τους άλλους οικισμούς.

Σχετικά Άρθρα