MENU

Οικιστικό – εμπορικό συγκρότημα στις Τρεις Γέφυρες στην Αθήνα δημιουργεί η αλυσίδα super market Μασούτης

Η επένδυση θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ και θα περιλαμβάνει 110 διαμερίσματα και ένα κατάστημα Grand Μασούτης

Από 90 έως 110 τετραγωνικά μέτρα θα κυμαίνεται το εμβαδόν των 110 διαμερισμάτων του real estate project που ετοιμάζει η εταιρία Μασούτης σε ιδιόκτητο χώρο πέντε στρεμμάτων στην περιοχή Τρεις Γέφυρες στην Αθήνα.

Στην αρχή υπήρχε η σκέψη να δημιουργηθούν και μικρότερα διαμερίσματα, όμως τελικά η διοίκηση της βορειοελλαδίτικης εταιρίας super market αποφάσισε να είναι μεγαλύτερα σε επιφάνεια εκτιμώντας ότι θα πουληθούν πιο εύκολα.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη μέχρι στιγμής real estate επένδυση της εταιρίας Μασούτης στην Αττική, δεδομένου ότι το κόστος της θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ. Το έργο αδειοδοτήθηκε πρόσφατα με την υλοποίησή του να ξεκινά άμεσα.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο έργο, εκτός από την πώληση των διαμερισμάτων, έχει ως στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την θέση της εταιρείας στον κλάδο του λιανεμπορίου. Κι αυτό γιατί η ανάπτυξη περιλαμβάνει τη δημιουργία του νέου καταστήματος Grand Μασούτης, παράλληλα με την ανέγερση στον ίδιο χώρο του κτιριακού συγκροτήματος δύο 9όροφων πολυκατοικιών.

Το Grand Μασούτης στις περιοχή Τρεις Γέφυρες θα είναι το δεύτερο στην Αττική μετά από εκείνο στη Γλυφάδα και θα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο περίπου 2.000 τ.μ., ενώ οι δύο δίδυμες 9όροφες πολυκατοικίες που θα ανεγερθούν ακριβώς από πάνω, θα φιλοξενήσουν τα 110 διαμερίσματα.

Το συγκρότημα θα διαθέτει και δύο υπόγεια πάρκινγκ, ένα θα εξυπηρετεί το κατάστημα για τη στάθμευση οχημάτων των πελατών, ενώ το δεύτερο θα βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και θα εξυπηρετεί τη στάθμευση οχημάτων των κατοίκων των δύο οικιστικών συγκροτημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το οικόπεδο στο οποίο θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ανάπτυξη θα κατασκευαστεί και πρατήριο βενζίνης, καθώς το σημείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλλάρη, Κουρτίδου και Ρεγκούκου είναι κομβικό για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, καθώς και τον ανεφοδιασμό των διερχόμενων οχημάτων.

Με γρήγορους ρυθμούς η ανέγερση του συγκροτήματος

Ο επικεφαλής της εταιρίας Δ. Μασούτης ΑΕ, Γιάννης Μασούτης, εκτιμά πως η ανάπτυξη στην περιοχή Τρεις Γέφυρες, θα ενισχύσει την ήδη δυναμική διείσδυση της αλυσίδας στην αγορά της Αττικής που ήδη αριθμεί 58 καταστήματα και σημειώνει πως οι κατασκευαστικές εργασίες θα «τρέξουν» με ταχύτατους ρυθμούς με στόχο έως το τέλος του 2024 να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των δύο υπογείων, του ισογείου και του 1ου ορόφου.

Για την νέα αυτή επένδυση έκανε εκτενή αναφορά ο κ. Γιάννης Μασούτης στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου ανακαινισμένου μεγάλου καταστήματος Μασούτης στην Κέρκυρα, όπου και παραβρέθηκε η διοίκηση της εταιρίας. Το νέο αυτό κατάστημα της αλυσίδας βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Λευκίμμης – Κέρκυρας και στελεχώνεται από προσωπικό 28 ατόμων.

Στο νησί της Κέρκυρας η Μασούτης διαθέτει συνολικά 17 καταστήματα, στα οποία απασχολούνται συνολικά 320 άτομα προσωπικό.

Σχετικά Άρθρα